Skip to Content

Unity 3D -perusteet


"Antoi hyvän kokonaiskuvan Unitystä"


"Toimiva kokonaisuus. Sopivassa suhteessa kaikkea."


"Suosittelisitko kaverille? Kyllä!"

 

Unity 3D on monipuolinen työväline, jota käytetään varsinaisen pelikehityksen lisäksi mm. opetuksen tukena ja arkkitehtuuristen suunnitelmien esittelyyn. Unity 3D:n suuresta suosiosta huolimatta kursseja ohjelman käytön oppimiseksi on ollut tähän saakka tarjolla niukasti.

Kurssille suositellaan esitietoina perusosaamista jostakin ohjelmointikielestä.

Kurssi on käytännönläheinen ja sisältää runsaasti harjoitusten tekemistä. Kurssilla on useampi kouluttaja, jotta jokainen osallistuja saa tarpeeksi ohjausta.

 

Sisältö

1. kurssipäivä

- Johdanto & kehitysympäristö
- Unityn käytön perusteet
- Assetit
- Colliderit ja triggerit
- Skriptaus
- Partikkelisysteemit
- Scenejen perusteet
- Audio

2. kurssipäivä

- 3D-peli vs 2D-peli
- Terrain Generator
- Fysiikat ja materiaalit
- GUI
- Scenejen jatko
- Julkaiseminen
- Best Practises

Jukka Harju Consulting on toteuttanut aiemmin useita Android ohjelmoinnin perusteet -kursseja, joista saatu palaute on ollut erinomaista. Tarjoamme Unity 3D perusteet -kurssin huomattavasti muita koulutuksen järjestäjiä edullisemmin, laadukkaasti ja kattavalla asiantuntemuksella.

Toteutukset

Kurssin seuraava toteutus on tulossa keväällä 2017. Kysy lisää osoitteesta kurssit@harjuconsulting.com ja varaa paikkasi ajoissa! Kurssi on mahdollista toteuttaa myös juuri teille räätälöidysti.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Jukka Harju ja Teemu Kokkonen. Kouluttajien saaman palautteen keskiarvo osaamisen, opetustaidon ja innostavuuden osalta asteikolla 1-5 on huimat 4,6!

M.Sc. Jukka Harjulla on yli 25 vuoden ohjelmointikokemus, josta yli 15 vuotta olio-ohjelmointikieliä. Unity 3D -kokemusta Jukalle on kertynyt yli kaksi vuotta. Opetustehtävissä Jukka on toiminut 12 vuotta ja kirjoittanut kirjat "Tuloksellinen Java-ohjelmointi", "Java ohjelmointi - opas ammattimaiseen osaamiseen" ja "Android-ohjelmoinnin perusteet".

B.Sc. Teemu Kokkonen on valmistunut Karelia AMK:n pelialan koulutusohjelmasta ja omaa yli neljän vuoden Unity 3D -kokemuksen. Teemulla on vahva tausta niin pelaamisesta kuin pelien suunnittelusta ja toteutuksestakin. Hänellä on myös kaksi vuotta opetuskokemusta

Hinta

Kurssin hinta on 989 € + alv. Hinta sisältää kurssimateriaalit, kahvit ja lounaat. Oppilaitoksille myönnetään kurssin hinnasta 15% oppilaitosalennus.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erikoisruokavaliosta.

Kurssipaikka

Kurssi pidetään Kouvolan keskustassa osoitteessa Salpausselänkatu 57, 45101 Kouvola. Rautatie- ja linja-autoasemalta matkaa kurssipaikalle on n.650 metriä.

Majoitusta Kouvolan keskustassa tarjoavat esimerkiksi Cumulus Kouvola tai Sokos Hotel Vaakuna.