Skip to Content

aText-TV

aText-TV sovelluksen käyttöehdot

1. Sovelluksen kuvaus

aText-TV on miniselain, jonka avulla voidaan selailla Webissä sijaitsevia tekstitelevisiosivuja. Erona normaaliin selaimeen on, että aText-TV on optimoitu käytettävyyden kannalta tekstitelevisiosivujen selailuun Android-puhelimissa. aText-TV ei tarjoa varsinaista sisältöä, eli tekstitelevisiosivuja, eikä niitä kopioida minnekään.

aText-TV:n toiminta riippuu tekstitelevisiokanavien palveluntarjoajista. Mikäli jokin palveluntarjoaja poistaa tekstitelevisiosivustonsa Webistä, loppuu kyseisen kanavan toiminta myös aText-TV:ssä.

aText-TV hakee sisällöt käyttäen matkapuhelimen Internet-yhteyttä. Operaattorista riippuen sovelluksen käytöstä saattaa aiheutua datasiirtomaksu.

aText-TV näyttää osana käyttöliittymäänsä kolmansien osapuolien mainoksia.

2. Sisältö

aText-TV sovelluksen omistaa Jukka Harju Consulting.

Kaikki tarjolla olevat tekstitelevisiosivut ja sovelluksen näyttämä muu sisältö ovat kunkin palveluntarjoajan tai sisällöntuottajan vastuulla ja niitä koskevat tekijänoikeudet ja muut lait Suomessa sekä ulkomailla.

Käyttäjällä on oikeus katsella sisältöjä henkilökohtaisessa, ei-kaupallisessa tarkoituksessa.

3. Mainokset ja käyttötietojen keräys

aText-TV voi näyttää käyttöliittymänsä osana mainoksia. Esitettävät mainokset vaihtelevat. Sovelluksen käyttöä ja sen näyttämiä mainoksia voidaan tilastoida Jukka Harju Consultingin, mainostajien ja palveluntarjoajien toimesta. Sovelluksen keräämien tietojen pohjalta ei tunnisteta yksittäisen käyttäjän henkilöllisyyttä.

4. Vapautuslauseke sekä vastuunrajoitukset

Sovellus ja kaikki sen näyttämä sisältö toimitetaan sellaisenaan ilman minkäänlaista takuuta. Jukka Harju Consulting ei ole missään tapauksessa vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka liittyvät sovelluksen käyttöön. Sovelluksen käytön on oltava näiden käyttöehtojen mukaista. Sovelluksen käyttö voidaan lopettaa poistamalla asennettu sovellus puhelimesta.

Käyttöohje